Beste laadpas vergelijken

Kortingsactie van MoveMove laad- en tankpassen

MoveMove behoort tot de grotere aanbieders van laadpassen en tankpassen in Nederland. Met een MoveMove pas kun je vrijwel bij ieder station tanken en/of laden en dat geeft grote flexibiliteit voor de autorijder. Naast het tanken en laden in Nederland kun je ook tanken in nog 6 andere Europese landen, waaronder Duitsland en België.

Lees meer
tips om veel geld per jaar te besparen

Zo kan jij gemiddeld €500,- besparen door te vergelijken

Zonder dat je het in de gaten hebt kan je veel geld onnodig uitgeven, veel van onze lezers schrikken hoeveel geld je kan besparen per jaar als je alle kosten met elkaar vergelijkt, er zijn altijd wel goedkopere aanbieders voor dezelfde of zelfs betere kwaliteit te vinden. In sommige gevallen kan je maar liefst gemiddeld €500,- per jaar besparen als je alles gaat vergelijken en overstapt. Het is daarom altijd wijs om te blijven vergelijken.

Lees meer

Wat kost snelladen langs de snelweg

Even de snellader gebruiken langs de snelweg? Dat kan, maar je moet er wel rekening mee houden dat de kosten van snelladen een stuk hoger zijn dan de laadpalen die je in de woonwijk aantreft. Bij het afleggen van grote afstanden ontkom je er niet aan, dus om die reden zetten we de kosten van het snelladen langs de snelweg op een rij. De kosten per kilowatuur (kWh) verschillen per laadpaalexploitant, dus het kan handig zijn om van te voren te bekijken welke laadpaalexploitanten op de route liggen.

Lees meer

Opstalverzekering en woonverzekering: Wat is het verschil?

Een opstalverzekering (ook wel woonhuisverzekering genoemd) dekt schade aan alles wat aan je huis ‘vastzit’, terwijl een woonverzekering een inboedelverzekering en opstalverzekering gecombineerd is. Met de inboedelverzekering wordt schade in je huis gedekt aan alles wat ‘los staat’. De benamingen woonverzekering en woonhuisverzekering lijken dus heel erg op elkaar, maar er zit dus wel degelijk een groot verschil tussen.

Lees meer

Telefoon schakelt over naar Edge i.p.v. 4G of 5G

Meer en meer mensen klagen dat hun nieuwe iPhone of Android smartphone problemen heeft met mobiel internet. Je hebt een abonnement afgesloten met 4G of 5G internet en toch schakelt de telefoon regelmatig over naar Edge. Het bereik kan soms heel goed zijn met het maximaal aantal streepjes, maar het internet is ontzettend traag. Is de dekking goed, maar schakelt je telefoon toch naar Edge? De kans is groot dat er een instelling fout staat.

Lees meer
Wat je niet wist over je energiecontract

Jouw energiecontract: 4 dingen die je moet weten

Wees alert en zorg ervoor dat de onderstaande 4 dingen in orde zijn met jouw energiecontract. Je wilt toch niet te veel betalen? Je bezighouden met een energiecontract is misschien niet je favoriete bezigheid, daarom houden we het kort en bondig.

Lees meer
Elektrische autoverzekering afsluiten

Elektrische auto’s en autoverzekeringen: Wat je moet weten

Er zijn steeds meer consumenten die kiezen voor een elektrische auto. Of het nu een Tesla, Audi, Citroën of Hyundai is. Het zijn vaak stuk voor stuk mooie auto’s en er komen steeds meer merken met elektrische auto’s. Inmiddels rijden er al meer dan 1,5 miljoen rond!

Lees meer