Goedkoopste Ring Video Doorbell 3

Ga mee met de tijd en koop een Ring Video Doorbell 3. Via het koopblok op deze pagina vind je eenvoudig de goedkoopste Ring Video Doorbell 3 in Nederland. Op deze pagina vind je ook veel handige informatie over wat deze deurbel allemaal kan.

Waarom een Ring Video Doorbell 3?

De Ring Video Doorbell 3 is een van de populairste deurbellen in de wereld, dat heeft ook een rede dat deze zo populair zijn. Het heeft onder andere extra beveiligingsfuncties voor in je huis, ze hebben bijvoorbeeld nu een verbeterde bewegingsdetectie en ook een verbeterde wifi-verbinding. Op deze manier weet je dus waar je ook bent, wie er voor je deur staat.

Je kan dus bezoekers via de Ring Video Doorbell 3 zien en horen vanaf elke locatie, je weet dus 24 uur per dag wat er voor jouw voordeur speelt. Je kan ook de bewegingsinstellingen aanpassen voor gebieden die belangrijk zijn en dankzij de dual-band wifi is de je verbinding met de Ring Video Doorbell 3 beter dan ooit tevoren.

Belangrijke technische specificaties van de Ring Video Doorbell 3

1: 1080p HD-video &Ring Video Doorbell 3 kopenmettweerichtingsspraak
Een 1080p HD video camera zorgt ervoor dat je bezoekers goed kan zien wanneer deze aanbellen bij jouw Ring Video Doorbell 3. Je kan daarmee ook met die persoon communiceren, jij kan met deze persoon praten en hij/zij kan ook terug praten. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je niet thuis bent en er komt een pakketbezorger langs, dan kan je eventueel instructies geven voor het achterlaten.

2: Geavanceerdeinstellingen
voor bewegingen

Wanneer bezoek aanbelt of een beweging een ingebouwde sensor activeert krijg je direct een melding. Het kan ook zijn dat er veel beweging voor de deur is, dan kan je gebruik maken van de personaliseerbare bewegingszones om meldingen te ontvangen op jouw persoonlijke voorkeuren.

3: Dual-band 2,4 GHz- &
5 GHz-connectiviteit

Een sterker signaal hebt dan krijg je ook sneller een melding, zo kan je altijd op de hoogte gehouden worden van wat er bij de voordeur gebeurt. De Ring Video Doorbell 3 kan je gemakkelijk met een de verwisselbare, oplaadbare batterij verwisselen dankzij het voorpaneel wat je eenvouding kunt openen.

4: Oplaadbare batterij
Je kan de batterije van de Ring Video Doorbell 3 gemakkelijk verwisselen, want de batterij is ook oplaadbaar en kan dankzij het voorpaneel wat je eenvouding kunt openen.

5: Nachtzicht
Het is natuurlijk erg fijn om ook in het donker te kunnen zien wat er allemaal speelt voor jouw voordeur. Dankzij de mogelijkheid tot nachtzicht kan je dit nu ook zien, ook in de avond kan de Ring Video Doorbell 3 jou van dienst zijn.

6: Werkt met Alexa
Je kan via Alexa met gemak met geselecteerde Alexa-apparaten werken. Met Alexa Routines is het mogelijk om slimme automatisering voor je huis in te stellen, je kan dan bijvoorbeeld Alexa vragen je compatibele slimme lampen aan te zetten wanneer er iemand voor jouw deur staat.

Meer veiligheid dankzij Ring Video Doorbell 3 bij de voordeur

Je hoeft niet meer open te maken zonder te weten wie er voor de deur staat.

Ben je niet thuis en er staat iemand voor de deur, geen probleem met de Ring Video Doorbell 3.

Zelfs in het donker kan je zien wie er voor de deur staat, dankzij nachtzicht met de Ring Video Doorbell 3.

Je kan met de Ring Video Doorbell 3 vanaf elke locatie bezoekers zien, horen en communiceren, je weet daarom altijd wat er voor gaande is voor je voordeur. Je kan ook instellingen aanpassen zodat de bewegingssensors zich richten op belangrijke gebieden in het beeld. Danzkij de nieuwe dual-band wifi verbinding heb je een betere connectie met de Ring Video Doorbell 3.

Eenvoudige installatie in enkele minuten

Plaats de oplaadbare batterij in de Video Doorbell 3

Verbind de Ring Video Doorbell 3 met de Ring-App en volg daarna stappen in het installatie proces om alle instellingen aan te passen.

Monteer de montagebeugel op de gewenste plaats en klik de Ring Video Doorbell 3 op zijn plaats met behulp van de sleuven in de montagebeugel.

Veelgestelde vragen over de Ring Video Doorbell 3

Hoe blijft de Video Doorbell 3 voorzien van stroom?
De Video Doorbell 3 wordt van stroom voorzien door een verwijderbare en oplaadbare batterij, of kan worden aangesloten op de bestaande deurbelbedrading voor continu opladen. Om de Video Doorbell 3 op te laden druk je eenvoudigweg op de knop op de batterij om de batterij los te koppelen van de camera. Vervolgens laad je de batterij volledig op met een micro-USB-kabel. Als de batterij is opgeladen, schuif je deze op zijn plaats en is de Ring Video Doorbell 3 klaar om je huis te beveiligen.

Slaat de Video Doorbell 3 Plus mijn video’s en foto’s op zodat ik ze later kan bekijken?
Met een abonnement op Ring Protect worden video’s die door de Video Doorbell zijn opgenomen maximaal 30 dagen in je Ring-account opgeslagen. Je kunt ze terugkijken wanneer je wilt.

Schaf nu ook jouw eigen Ring Video Doorbell 3 aan

Je kan de Ring Video Doorbell 3 aanschaffen bij diverse winkels, via de onderstaande knop kan je de prijzen en aanbieders met elkaar vergelijken.

Deze pagina bevat affiliatelinks waarmee je onze website steunt. Door een aankoop te doen bij een aangesloten winkel ontvangen wij een kleine commissie.