CityPASS New York City Kortingscode 2020

Met de CityPASS New York City bespaar jij veel geld op de beste bezienswaardigheden van New York. Met the New York CityPASS krijg je toegang 6 attracties voor een vaste prijs (+/- 130 euro). In het kort heb je 6x keuze uit 2 attracties, dus voor iedereen zit er wel iets tussen. Daarnaast gaat het echt om de hoogtepunten van New York die eigenlijk iedereen wel gezien wilt hebben.

Na het bestellen ontvang je een e-mail als orderbevestiging waarin ook de CityPass te vinden is. Je kunt de CityPass uitprinten en meenemne of eventueel een digitale versie op je smartphone openen waardoor je bij de bezienswaardigheden alleen de code hoeft laten te scannen.

Welke bezienswaardigheden zitten er in de New York CityPASS?

In totaal kun je 6 bezienswaardigheden bezoeken met de CityPASS New York City. De Empire State Building, The Metropolitan Museum of Art en het American Museum Natural History zijn sowieso inclusief. Bij de overige 3 bezienswaardigheden kun je een keuze maken:

  1. Empire State Building
  2. American Museum Natural History
  3. The Metropolitan Museum of Art
  4. Top of the Rock Observation Deck of Guggenheim Museum
  5. Ferry Access to Statue of Liberty and Ellis Island of Circle Line Sightseeing Cruises
  6. 9/11 Memorial & Museum of Intrepid Sea, Air & Space Museum

Is er een New York CityPASS kortingscode?

Helaas zijn er nooit kortingscodes in omloop voor de CityPASS van New York City. Hoewel er op de website een veld is om een kortingscode in te vullen wordt dit doorgaans alleen gebruikt om een tegoedcode te verzilveren. Al met al doe je er goed aan de pas te bestellen, want je profiteer sowieso van +/- 40% korting op de mooiste bezienswaardigheden.